Spojte se s námi


Fotbal

Aston Villa vs. Burnley: Preview a tipy na sázení

Jedním ze čtvrtečních zápasů třináctého kola anglické Premier League bude duel mezi Aston Villou a Burnley. Potvrdí domácí roli favorita?

Publikováno

dne

Jedním ze čtvrtečních zápasů třináctého kola anglické Premier League bude duel mezi Aston Villou a Burnley. Potvrdí domácí roli favorita?

Zdroj: cpfc.co.uk

Aston Villa zažila skvělý vstup do aktuální sezony a je jedním z největších překvapení. V případě vítězství by se svěřenci Deana Smithe dostali i před Manchester City.

I Burnley se v poslední době chytlo a ze zápasů s Evertonem a Arsenalem získalo čtyři body. Díky tomu se tým Seana Dyche dostal ze sestupových příček.

Na co si tedy vsadit? Papírovým favoritem jsou domácí, kteří mají k dispozici také kvalitnější kádr. Kurz na jejich vítězství je u sázkové kanceláře Tipsport 1.76.

Aston Villa se už možná bude moci spoléhat i na Rosse Barkleyho, který se podobně jako Trezeguet zotavuje ze zranění. Jejich start je ale i nadále nejistý.

V posledních čtyřech vzájemných zápasech se hned čtyřikrát prosadily oba celky. Na tuhle příležitost je vypsán kurz 1.73. Tuto sázku bych ale nedoporučoval.

Z posledních osmi zápasů The Clarets se totiž prosadilo maximálně jedno mužstvo, což se dá očekávat i ve čtvrtečním střetnutí. Vsadit si na to můžete v kurzu 1.99.

Tip na sázení | Aston Villa vyhraje v kurzu 1.76 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.