Spojte se s námi


Fotbal

Udělali velkou chybu, kritizuje Doucouré Real Madrid za prodej Jamese

James Rodriguez nedostával v Realu Madrid příliš prostoru a nikdo tedy nebyl moc překvapen, když se rozhodl změnit klub a přestoupil do Evertonu. Podle další posily Toffees Abdoulaye Doucourého však španělský klub chyboval.

Publikováno

dne

James Rodriguez nedostával v Realu Madrid příliš prostoru a nikdo tedy nebyl moc překvapen, když se rozhodl změnit klub a přestoupil do Evertonu. Podle další posily Toffees Abdoulaye Doucourého však španělský klub chyboval.

Zdroj: Twitter @jamesdrodriguez

Jamesova kariéra v posledních letech postupně uvadala. Nepomohlo mu ani hostování v Bayernu Mnichov, jelikož německý celek se rozhodl nevyužít opci na přestup a Kolumbijec se tak vrátil zpět do Madridu.

Tam se trápil – Zidane mu dával minimum příležitostí a James se nyní pokouší vrátit do své nejlepší formy v Evertonu. Zde se opět shledal s Carlem Ancelottim, se kterým má výborný vztah a velmi se mu pod jeho vedením dařilo.

Byl to právě Carlo, kdo ho v roce 2014 přivedl do španělského celku, a nejlepší střelec MS 2014 pod jeho vedením předváděl skvělé výkony – v sezoně 14/15 zaznamenal ve 46 zápasech 17 gólů a 18 asistencí.

Po jeho příchodu do Anglie to vypadá, že na svou dobrou formu pod italským trenérem navázal. Za tím v Premier League vstřelil 2 góly a na 3 přihrál a Ancelotti i spoluhráči si ho nemůžou vynachválit.

Mezi nimi i Abdoulaye Doucouré: „Myslím, že Real udělal velkou chybu, když ho nechal jít. Řekl mi, že Zidane má svou preferovanou sestavu a je těžké se do ní dostat.“

„Real Madrid má spoustu skvělých hráčů, ale James je fantastický. Má všechno. Chápu, proč za něj před lety zaplatili 80 milionů euro. V Bayernu se mu dařilo, i když si ho nenechali. Dříve nebo později přestoupí opět do velkoklubu, má na to kvality.“

Ve 29 už sice James není ve svých nejlepších letech, stále však může odehrát několik produktivních sezon na té nejvyšší úrovni. Přestup do Evertonu a obnovená spolupráce s Ancelottim mu k tomu mohou výrazně pomoci.

Zdroje: Ninety Minutes Online, Transfermarkt

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.