Spojte se s námi


Fortuna liga

Taková potupa! Martin Malík chtěl očistit český fotbal, ztratil však odvahu a nyní i důvěru lidí

Před několika týdny se fotbalový fanoušek konečně dočkal spravedlnosti, když policie zatkla Romana Berbra a několik dalších osob pro podezření z korupce. Předseda FAČR Martin Malík na nic nečekal.

Publikováno

dne

Před několika týdny se fotbalový fanoušek konečně dočkal spravedlnosti, když policie zatkla Romana Berbra a několik dalších osob pro podezření z korupce. Předseda FAČR Martin Malík na nic nečekal a vše vzal pevně do svých rukou. Po čtvrteční noci se však mnohé vyjasnilo.

Zdroj: ČT 1

„Uvažoval jsem i o mé rezignaci, ale došlo k pochybení za mého působení, tak to chci teď napravit a podniknout všechny kroky k důvěře,“ řekl Malík poté, co vypluly podvodné praktiky mnohých vůdců českého fotbalu na povrch.

Když tedy chce podniknout pan Malík všechny kroky k získání důvěry, tak proč odmítl pozvání do pořadu Máte slovo s M. Jílkovou? Naopak tím všem inteligentně smýšlejícím lidem dal za pravdu.

Ostatně, jak zaznělo v samotném pořadu, všichni z vedení FAČRu dostali doporučení/zákaz se nezúčastnit čtvrtečního pořadu. Toto schovávání se doslova urazilo zúčastněného Marka Mullera, působícího v klubu FC Zličín.

Takto si tedy pan Malík představuje své následné očišťování fotbalu, když dostane možnost veřejně vystoupit a říct k tomu své?

Akorát tak dal všem zúčastněným v pořadu Máte slovo za pravdu a svým chováním navždy ztratil důvěru snad všech v České republice.

Neskutečné příhody vyprávěl i Petr Špaček, který potvrdil, že za vlády Berbra šlo mnohým fotbalistům a členům klubů o zdraví, když byli fyzicky napadáni jak na hřišti (rozhodčí samozřejmě pouze přihlížel), tak i mimo něj.

Můžeme se jen modlit, aby nová vlna Fevoluce dokázala převzít otěže českého fotbalu a znovu se pokusila vrátit nás zpět tam, kam jsme dlouhá desetiletí patřili.

Vláda pana Berbra zničila naši dřívější chloubu na dlouhé roky dopředu. A pan Malík, českými médii považovaný za jeho loutku, tomu pouze nečinně přihlížel. Zasáhnout musela až policie, jejíž určití členové se však paradoxně podle slov Stanislava Hraběte na některých podvodech také podíleli.

Málokdo tak dokáže pochopit, proč Malík nesložil funkci a trvá na tom, že fotbal očistí. Jak to ale chce udělat, když se bojí veřejně vystoupit? Toť záhadou…

Zdroj: ČT 1

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.