Spojte se s námi


Fortuna liga

Snad se najde tým lidí, který náš fotbal očistí, říká Jan Koller

Jan Koller, bývalý útočník Sparty či Borussie Dortmund a zároveň i nejlepší reprezentační střelec, se v rozhovoru rozpovídal mimo jiné i o nadějích týmů z České republiky v evropských pohárech.

Publikováno

dne

Jan Koller, bývalý útočník Sparty či Borussie Dortmund a zároveň i nejlepší reprezentační střelec, se v rozhovoru rozpovídal mimo jiné i o nadějích týmů z České republiky v evropských pohárech.

zdroj: sparta.cz

Co říkáte na současnou situaci okolo Romana Berbra?

Pro mě to bylo samozřejmě velké překvapení, že se takto hnuly ledy, nečekal jsem, že vlastně policie sbírá informace a dospělo to k tomu, že došlo k zatčení.

Jsem rád za to, že Berbr vlastně odstoupil ze všech funkcí a že se konečně začne něco dít a doufám, že to bude ku prospěchu českého fotbalu a že jsme se prostě zbavili těch lidí okolo Berbra, o nichž víme, že to nepřinášelo nic dobrého. Snad se najde tým lidí, který ten náš fotbal očistí.

Měl by podle Vás odstoupit i předseda Martin Malík?

Tak podle mého názoru by odstoupit měl. Sice je možné, že se to dělo za jeho zády, ale bylo to pod jeho vedením.

Jaké šance dáváte českým klubům v evropských pohárech?

Tak jsem rád, že máme v Evropské lize hned tři týmy. Šanci postoupit mají určitě všechny a byl bych rád, kdyby se to alespoň dvoum podařilo.

Kdy se podle Vás znovu rozběhne Fortuna liga?

To nikdo z nás neví. Myslím si, že vzhledem k tomu, v jaké se nacházíme situaci, to už tento rok asi nebude, ale moc rád bych se mýlil.

Kam by měly vést další kroky Adama Hložka?

To je velmi složitá otázka. Nejprve musí dohrát sezonu ve Spartě, kterou začal skvěle. Velkou výzvou a zároveň i zkušeností pro něj budou zápasy v Evropské lize, kde se může výrazně předvést. Přál bych mu určitě nějaký tým, kde by se prosadil.

Co děláte ve svém volném čase?

Hodně sportuji, hraji fotbal, tenis, padel – to je v podstatě tenis a squash zároveň. Také jsem cestoval, když jsem dělal ambasadora Borussie Dortmund, ale to už teď kvůli pandemii není možné.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.