Spojte se s námi


Hokej

Vše je nad slunce jasné – Hall s Arizonou nový kontrakt nepodepíše!

Jak informoval generální manažer klubu Bill Armstrong, tak se i stane. Hvězdný útočník Taylor Hall s vedením Coyotes již další smlouvu neuzavře. Díky tomu se tak v pátek stane neomezeně volným hráčem, což z něj bezpochyby dělá jednu z ústředních postav letošního trhu s volnými hráči.

Publikováno

dne

Jak informoval generální manažer klubu Bill Armstrong, tak se i stane. Hvězdný útočník Taylor Hall s vedením Coyotes již další smlouvu neuzavře. Díky tomu se tak v pátek stane neomezeně volným hráčem, což z něj bezpochyby dělá jednu z ústředních postav letošního trhu s volnými hráči.

Zdroj: puckprose.com

„Mluvil jsem s jeho agentem a v podstatě jsem mu sdělil, že Taylorovi přeji jen to nejlepší. Jedná se o rozchod, na němž se vzájemně shodly obě strany,“ konstatoval lodivod Coyotes.

„V této chvíli by to vzhledem ke směru, kterým se ubíráme nebylo pro Coyotes dobré. Mám dojem, že jeho agent si toho byl také vědom.

Nebylo v tom nic speciálního kromě toho, že jej máme velmi rádi a myslíme si, že je opravdu dobrým člověkem. Poděkovali jsme mu za jeho působení a nyní je čas pohnout se zase dál,“ shrnul Armstrong krátce Hallovo působení a okolnosti, které klub vedly k tomuto rozhodnutí.

Minulý ročník začínal Hall jako hráč New Jersey, odkud byl však 16. prosince vyměněn právě do Arizony.

V dresu pouštních psů si někdejší jednička draftu připsala 27 bodů (10+17) v 35 utkáních. V play off pak Hall nastřádal v 9 zápasech 6 bodů za 2 branky a 4 asistence.

Prozatím nejúspěšnější období své kariéry prožil Hall bezpochyby v sezóně 2017/18, ve které si připsal 93 bodů (39+54) a na jejímž konci byl odměněn prestižní Hart Memorial Trophy, pro nejužitečnějšího hráče NHL.

Zdroj: nhl.com

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.