Spojte se s námi


Evropská liga

Možná jsme měli závary, ale na šance si nevzpomínám. Je to zklamání, zní z Plzně po konci v Evropě

Je konec. Viktoria Plzeň bude v této sezoně bez evropských pohárů. Selhala totiž v roli favorita na půdě Hapoelu Beer Shevy a musí se tak koncentrovat už maximálně na domácí soutěže. Jak viktoriáni své vypadnutí vnímají?

Publikováno

dne

Je konec. Viktoria Plzeň bude v této sezoně bez evropských pohárů. Selhala totiž v roli favorita na půdě Hapoelu Beer Shevy a musí se tak koncentrovat už maximálně na domácí soutěže. Jak viktoriáni své vypadnutí vnímají?

Zdroj: fcviktoria.cz

Beer Sheva porazila Plzeň 1:0 díky proměněné penaltě hned na začátku zápasu. „Byl to zápas kdo s koho a rozhodly mikrosituace. Ta první byla opět penaltová, ale na druhou stranu jsme měli minimálně 90 minut na to, abychom se z toho dostali…“ tvrdí Adrian Guľa.

Přiznal však, že to hráče Viktorie vykolejilo. „To je přirozené. Potom jsme poměrně zrychlili hru, ale nebylo tam tolik finálních přihrávek, kolik bychom potřebovali. Snažili jsme se tam nějak dostat, ale nefungovalo to,“ pokračoval v hodnocení zápasu.

„Hráli jsme zápas o všechno, kde cítíte zodpovědnost za klub, za chlapce… Chcete to dokázat, tak je jasné, že jsem z toho smutný,“ zakončil vyjádření kouč Západočechů.

Své si k selhání řekl také Lukáš Kalvach: „Brzký gól, to je vždycky rána, trochu nás to utopilo. Ale pořád to bylo na začátku, byl před námi celý zápas a prostě jsme to nezvládli… Je to velké zklamání, protože jsme všichni byli odhodlaní to zvládnout a bohužel jsme nepostoupili.

Rozpovídal se i Pavel Bucha. „Dali gól a my jsme ho nedali. Měli jsme na to celý zápas. Věřili jsme, že nějakou branku vstřelíme. Měli jsme možná závary, ale na šance si nevzpomínám,“ litoval nadějný záložník.

„Do poslední chvíle jsme živili naděje, ale závěr jsme nezvládli,“ doplnil. „Chtěli jsme urvat postup a to se nám nepovedlo,“ zakončil své vyjádření Bucha.

Viktoria tak bude bez evropských poháru již druhý rok v řadě, což pro ni může být nemalá rána.

Zdroj: FC Viktoria Plzeň

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.