Spojte se s námi


Bundesliga

Nedělní pád dvou gigantů – Bayern i Manchester City schytaly ostudné debakly!

Nebyl to zrovna úspěšný den pro dva z evropských fotbalových gigantů. Německý Bayern i anglický Manchester City v nedělních ligových utkáních jasně prohráli a postarali se o pořádné překvapení!

Publikováno

dne

Nebyl to zrovna úspěšný den pro dva z evropských fotbalových gigantů. Německý Bayern i anglický Manchester City v nedělních ligových utkáních jasně prohrály a postaraly se o pořádné překvapení!

zdroj: dnaindia.com

Bayern Mnichov se nedávno mohl radovat ze zisku Superpoháru, když vyšel vítězně ze souboje se Sevillou. V klání, kdy se proti sobě postaví vítěz Ligy mistrů a vítěz Evropské ligy, vybojoval výhru 2:1 po prodloužení a mohl si užít oslavnou noc v Budapešti. Hned o pár dní později v Bundeslize Bayern nastoupil proti Hoffenheimu, za který hraje český reprezentant Pavel Kadeřábek.

Čekalo se, že Bayern bude pokračovat ve svém tažení a připíše si další výhru. Opak byl pravdou! Hoffenheim se prosadil těsně po konci úvodní čtvrthodiny, ve 24. minutě navíc skóroval opět. S náskokem 2:0 v zádech se tak domácím hrálo klidněji. Bayern měl v kádru Saného, Gnabryho, Müllera či Tollisa, na hrotu však chyběl Lewandowski. Že by snad německému gigantovi chyběly v zápase góly, to nikdo nečekal.

Ve 36. minutě se přeci jen hosté prosadili, přesnou střelou se prezentoval Kimmich, to však bylo od bavorského celku vše. Po přestávce další dvě branky domácích přidal Kramarić. Nebyl to ani jeden ze zápasů, kdy by vyhrál slabší tým náhodou – Hoffenheim Bayern jasně přestřílel (8:2). Výsledné skóre 4:1 pro domácí však rozhodně není něčím, co by němečtí fanoušci očekávali. Zvlášť poté, co Bayern neprohrál od prosince 2019!

Další překvapení se zrodilo na Ostrovech. Manchester City nastoupil k domácímu zápasu proti Leicesteru. Nejedná se rozhodně o žádného nezdárka, trenér Brendan Rodgers má k dispozici silné mužstvo, přesto do klání nastoupil jako outsider. Přiznejme si, že Manchester City vedený Pepem Guardiolou doma moc neprohrává.

První pětiminutovka nenaznačovala, že by měl zápas skončit tak, jak ve finále skončil. Ve 4. minutě se prosadil domácí Mahréz. Ještě před půlí však bylo vyrovnáno, když rozhodčí odpískal penaltu a Jamie Vardy mířil přesně pod horní tyč za záda brankáře Edersona.

Po přestávce bylo Guardiolovi ještě mnohem hůře. V 54. minutě se trefil znovu Vardy, aby o další 4 minuty později z další penalty zkompletoval hattrick. V 77. minutě se krásnou ranou trefil střídající Maddison. Přestřelka pokračovala, v 84. minutě snižoval Aké. Citizens však z dlouhého obléhání branky Kaspera Smeichela nic nevytěžili, bylo vidět, že jim na hrotu chybí Agüero i Gabriel Jesus. Těsně před koncem se pískala třetí penalta na bránu Manchesteru City, potřetí byla proměněna, tentorkát Tielemansem.

Co s Bayernem a Manchesterem City udělají překvapivé prohry? Dozvíme se to hned při jejich dalších zápasech.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.