Spojte se s námi


Fortuna liga

Být ve špičkovém evropském klubu bylo mým snem, nechal se slyšet Lingr po přestupu do Slavie

Publikováno

dne

Ondřej Lingr již je hráčem pražské Slavie a ihned po přestupu pochopitelně absolvoval rozhovor pro klubový web. Prozradil, co rozhodlo pro Slavii i čím bude pro sešívané přínosem.

Zdroj: slavia.cz

V první řadě se nová posila mistrovského celku rozpovídala o svých pocitech: „Když si vezmu, že jsem nedávno tady jako divák koukal na to, jak kluci hrají Ligu mistrů, tak je to něco fantastického. Být ve špičkovém evropském klubu bylo mým snem. Jsem v tom nejlepším klubu v republice. Strašně se těším, jsem za to velmi rád. Vím, že má Slavia skvělé fanoušky, na které se velmi těším.“

Zájem o něj však mělo více klubů. Nejvíce se mluvilo o Baníku. Proč si tedy vybral Slavii? „Rozhodl rozhovor s trenérem Trpišovským, který mi osobně zavolal. Už dříve od agentů jsem se dozvěděl, že má o mě Slavia zájem. Měl jsem sice nabídky i z jiných klubů, ale když se ozvala Slavia, nebylo o čem. Byla to pro mě jasná volba.“

Trpišovskému se prý hodí do systému. Sledoval jej zhruba rok a tak ví, co od Lingra čekat. „Já jsem takový univerzál, takže ode mě může očekávat, že dokážu zahrát na více postech. Ať už budu hrát kdekoliv, budu se snažit odevzdat svoje maximum. Dokážu se přizpůsobit na každou pozici. Myslím, že jsem běžecky dobře vybavený, takže v tom by neměl být problém. Samozřejmě ukáže až čas, jak na tom budu,“ dodal Lingr.

A že by měl zamířit na hostování? V první řadě se chce zkusit prosadit v kádru Slavie. „Za týmem jedu určitě s cílem vybojovat si své místo. Samozřejmě do toho jdu s určitou pokorou, že to nemusí vyjít. Potom by hostování možná přicházelo v úvahu, ale o tom se nyní nechci bavit. Motivace je jasná. Chci se dostat do kádru,“ má jasno.

Také už se těší, až se představí coby domácí hráč na Edenu před skvělými fanoušky, jež sám zmínil. Prý to bude splněním snu. Potvrdil, že chce s týmem bojovat o titul, hrát Ligu mistrů a také předvádět pohledný fotbal. Podaří se mu to?

Zdroj: slavia.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.