Spojte se s námi


Fotbal

Messi má jasno o novém kouči Barcelony! Je jím Argentinec, k němuž vzhlíží i Guardiola

Publikováno

dne

Teprve od ledna vede Quique Setién Barcelonu. Během jeho působení však nedošlo ke zlepšení, ale spíše naopak. Navíc se prostředí nejen v kabině stalo ještě více toxickým a je pravděpodobné, že jeho dny v Katalánsku jsou sečteny. Kdo jej nahradí? Lionel Messi v tom má dle britského plátku The Sun jasno.

Lionel Messi
Zdroj: fcbarcelona.com

Chaos na hřišti i mimo něj, absence dlouhodobých plánů a strategií, toxické prostředí… Toť jen krátký výčet problémů, které trápí a degradují Barcelonu. Nepomohl tomu po konci Ernesta Valverdeho jeho nástupce Quique Setién. Naopak.

Problémy spíše ještě eskalovaly a k nemalé kritice katalánského celku všeobecně se dostala také hlavní hvězda týmu. Lionel Messi evidentně není spokojený s tím, co se v klubu děje a rozhodně by si přál, aby tomu bylo jinak.

Z jedné části by tomu mohl pomoci nový trenér. Ten sice nevyřeší všechny problémy, ale minimálně by mohl změnit toxické prostředí v kabině a také nedobré herní projevy Katalánců.

A koho by si Messi přál? Plátek The Sun přinesl informaci, že by hvězdný Argentinec měl chtít spojit síly se svým krajanem, jehož vášeň a kvality obdivuje i Pep Guardiola. Je jím Marcelo Bielsa, který nyní po 16 letech dotáhl Leeds United do Premier League.

To zvládl za pouhé dva roky. Nutno pak podotknout, že jen málokdo pochybuje o Bielsových kvalitách. Nicméně neměl pořádně šanci je ukázat ve velkém týmu a Barcelona by byla obrovskou příležitostí.

Stále se však mluví o tom, že vedení Barcelony by si již přálo návrat Xaviho. Ve hře má být také Laurent Blanc. Vše jsou to prozatím ale jen spekulace bez konkrétních vyjádření či náznaků. Jak to celé dopadne?

Zdroj: The Sun, Goal.com

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.