Spojte se s námi


Bundesliga

Komplikace pro Lipsko! Werner odmítá s klubem dohrát Ligu mistrů

Publikováno

dne

Bundesliga se blíží ke svému konci. Nicméně Lipsko s Bayernem ještě čekají srpnové dohrávky Ligy mistrů. Právě celek pod hlavičkou Red Bullu čelí nepříjemnému problému. V milionářské soutěži by totiž mohl postrádat svou hlavní hvězdu.

Zdroj: bundesliga.com

Timo Werner je jasně na odchodu z Lipska. Podle posledních informací má namířeno do Londýna, kde bude od nové sezony hájit barvy Chelsea. Nicméně stále ještě musí dohrát sezonu v dresu saského celku.

Má to ale háček. Je ochoten dohrát s klubem Bundesligu, ovšem hned poté se chce stěhovat do Anglie a dle informací deníku Bild odmítá s Lipskem dohrávat Ligu mistrů. Za Chelsea přitom nebude moct nastupovat ani po restartu Premier League, ani v dohrávce milionářské soutěže.

Lipsko si již zajistilo postup do čtvrtfinále Ligy mistrů a mohlo, respektive i mělo být černým koněm soutěže. Bez největší hvězdy týmu to ale bude mít o poznání složitější. Wernera v kádru nemá kdo nahradit.

UEFA doporučila klubům, jenž mají hráče na hostování, s končící smlouvou či přestupující jinam, aby se dohodly s druhým klubem i s hráčem na dohrání závěru evropských soutěží. Hráč to však může pochopitelně odmítnout, což je zjevně případ Timo Wernera.

O způsobu a datech pokračování Ligy mistrů se rozhodne na zasedání výkonného výboru UEFA ve středu. Agentura Reuters již však zveřejnila plánovaný formát dohrání.

Zdroj: Bild

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.