Spojte se s námi


Fortuna liga

Kdo ze Slávistů vynikal v zápase s Plzní? Bojovník Tecl i nebojácný Provod

Publikováno

dne

Slavia předvedla proti Plzni povedený výkon, po většinu zápasu byla lepší a bod je pro ni vzhledem k vývoji zápasu ztráta. Kdo na straně sešívaných nejvíce vynikal?

zdroj: Slavia.cz

Od té doby co přišel z Budějovic, moc toho nenabídl. Zápas o titul však Lukáš Provod zvládl na výbornou. V úvodu málem asistoval na gól Masopustovi, následně jen těsně minul břevno. Několikrát přesně odcentroval, dobře pracoval i směrem dozadu.

Roli lídra týmu si opět vzal na starost Ondřej Kúdela. Silný stoper si hlídal mladého Zimu, jemuž se taktéž dařilo. V hlavičkových soubojích byl jistý, v rozehrávce zase klidný. Krom jedné špatné přihrávky z první půle vynikající výkon.

Byť se ani dnes nedočkal gólu, Stanislav Tecl nechal na hřišti vše! První poločas se nedočkal odpočinku, vyhrál řadu klíčových soubojů, sklepával míče Stanciuovi a Ševčíkovi a přihrávkou pod sebe vytvořil dvě tutové šance. V druhé půli už šlapal vodu, to je ale vzhledem k náročnosti jeho práce pochopitelné.

Plzni dělali problém i oba krajní beci, zvlášť Vladimír Coufal. Vynikající v kombinační hře, zároveň jistý v defenzivní práci. Jeho fyzička je pro Slavii klíčová, když jiní nemůžou, on vypomůže sprintem.

Použitý zdroj: Slavia.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.