Spojte se s námi


Fortuna liga

Stanciu opět skvělý! Slavia rozdrtila Jablonec 5:0

Publikováno

dne

Fotbalisté Slavie Praha zvládli domácí zápas s Jabloncem, kterému dali pět gólů. Skvělý výkon znovu předvedl Nicolae Stanciu, který jeden gól dal a na dva nahrál.

Zdroj: slavia.cz

Do zápasu vstoupili jasně aktivněji Slávisté, ve čtvrté minutě střílel z otočky Stanciu, branku Hrubého ale přestřelil. Hladová Slavia byla blízko gólu v osmé minutě, kdy Takácsova bomba z voleje skončila těsně nad.

V 17. minutě zahrozil z přímého kopu Nicolae Stanciu, i tentokrát však těsně přestřelil. Tlak domácích málem zužitkoval ve 20. minutě Tecl, jehož sražený centr vyhazoval z brankové čáry gólman Hrubý.

Jen o pár vteřin později byl právě Tecl faulován a pískala se penalta. K té se postavil Stanciu a střelou k levé tyči poslal Slavii do vedení. Až ve 24. minutě se prvně ozvali jablonečtí, obě Chramostovy střely ale Kolář zneškodnil.

V zápase se dařilo Stanislavu Teclovi, který byl ve 26. minutě blizoučko druhému gólu, jeho nebezpečnou hlavičku však vyrazil Hrubý. Ve 29. minutě už to bylo o dva góly, Tecl našel pěknou nahrávkou na Holeše, jenž už neměl problém uklidit míč do poloodkryté brány.

První půli uzavřela šance Takácse, jenž v nastavení mířil jen do rukavic Hrubého, do kabin se tak šlo za stavu 2:0. Druhou polovinu odšpuntoval gól Provoda. Stanciu ho našel krásným dlouhý pasem a on už jen prostřelil Hrubého.

I za čtvrtým gólem byl Stanciu. Nejprve dal obránci před sebou jesle, poté nahrál Teclovi před prázdnou branku, ten už jen nastavil nohu. V 68. minutě mohl skórovat střídající Musa, z úhlu ale trefil jen boční síť.

Pátý gól vstřelili Sešívaní v 78. minutě. Ve vápně byl faulován Traoré a sudí Královec nařídil druhou penaltu. K té se postavil Yusúf Hilál a ranou pod břevno uzavřel na konečných 5:0.

Použtý zdroj: slavia.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.