Spojte se s námi


Blog

Aubameyang: Když zemřel můj děda, slíbil jsem mu, že si jednou zahraji za Real Madrid

V posledních dnech se mluví o tom, že gabonský klenot Arsenalu po sezómě odejde do jiného klubu. Nyní řekl Aubameyang že slíbil, že bude hrát za Real Madrid

Publikováno

dne

V posledních dnech se mluví o tom, že gabonský klenot Arsenalu po sezóně odejde do jiného klubu. Zájem už dlouho projevuje Barcelona, ale nyní i sám Aubameyang, který řekl médiím, že slíbil svému dědečkovi, že si jednou zahraje za Real Madrid.

V rozhovoru pro Anglická média Aubameyang řekl: V roku 2014, když zemřel můj děda, slíbil jsem mu, že si zahraji za Real Madrid. Věděl jsem, že to nebude lehké, ale stále tam je ta myšlenka.

Aubameyang v loňském ročníku Premier League nastřílel 22 gólů, čímž se stal nejlepším střelcem. Arsenal dovedl až do finále Evropské ligy, kde ve finále podlehli Chelsea 4:1.

Arsenal se v posledních letech dost trápí, naposledy vyhrál trofej před pěti lety, není proto divu, že chce gabonský útočník z Arsenalu odejít.

K tomu všemu se nyní Arsenal nachází v tabulce Premier League až na deváté příčce v tabulce, to by pro anglický velkoklub mohlo znamenat, že si v příští sezóně nezahrají žádnou evropskou soutěž.

Teď se však kapitán Arsenalu soustředí hlavně na dohrání Premier League a podání co nejlepšího výsledku neboť, když ani jeden z možných přestupů nevyjde, čeká ho další sezóna v Gunners.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.