Spojte se s námi


Fotbal

Všichni jsme tam stáli a brečeli, odkryl Terry moment, kdy se dozvěděl o propuštění Mourinha

Publikováno

dne

José Mourinho pokračoval ve skvělých výsledcích z Porta ihned po příchodu do Chelsea, v níž v roce 2004 nahradil Claudia Ranieriho. Pro londýnský celek nastaly zlaté časy, o to víc bylo těžké se v době krize s portugalským koučem rozloučit. Jak moc těžké potvrdil v rozhovoru pro Sky Sports i John Terry.

Chelsea vyhrála po příchodu Mourinha do Anglie hned v první sezoně ligový titul a v té následující ho dokázala obhájit. Portugalský kouč měl tenkrát k dispozici skvělý tým, jenomže poté přišla tak jako na každý tým krize.

„Byli jsme všichni v slzách. Byl to jeden z těch okamžiků, kdy je slyšet jenom šepot. Nehráli jsme tenkrát dobře a to ani v lize. Poté vstoupil do kabiny a řekl: „Tak je konec, byl jsem propuštěn.“ Poté všechny obešel a se všemi se objal,“ odkryl Terry jeden ze svých nejhorších zážitků své kariéry.

„Dospělí muži tam jen tak stáli a brečeli. Byl pro nás jako otec. Poté jsme mluvili s vedením a říkali jsme jim, že chceme, aby zůstal, protože je to ten nejlepší trenér, se kterým jsme kdy pracovali. Bohužel už byli rozhodnutí,“ pokračoval legendární stoper Blues.

„Byl to velmi náročný trenér a občas nás tlačil až za hranice našich možností. Ale poté, co jsme vždy dohráli zápas, tak jsme si uvědomili, proč dělal to, co dělal,“ zakončil Terry rozhovor.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.