Spojte se s námi


Fotbal

Jurgen Klopp se vyjadřuje ke koronaviru a šanci na titul Premier League

Publikováno

dne

Liverpool je jen dvě výhry od mistrovského titulu. Jeho kouč Jurgen Klopp poslal fanouškům klubu srdceryvnou zprávu.

Připomněl, že nehledě na krásu fotbalu jsou zde důležitější věci a je třeba největší krizi této generace vyřešit. Němec trvá na tom, že i kdyby se nakonec liga dohrála za zavřenými dveřmi a ukončila třicetileté čekání na mistrovskou trofej, byla by to jen malá náplast na současnou situaci.

„Vždy jsem říkal, že fotbal je tou nejdůležitější věcí z kategorie těch méně závažných. Dnes jsou tak fotbalové zápasy absolutně nedůležité.“

„Samozřejmě, že nechceme hrát na prázdném stadionu a to, aby byla utkání a soutěže přerušeny. Když to ale byť jednomu člověku pomůže, tak se nemáme o čem bavit. Pokud je zde výběr mezi fotbalem a dobrou zdravou populací, tak není proč se rozhodovat.“

Kloppova slova přišla po tom, co se všechny soutěže v Anglii pozastavily, a to do 4. dubna. Bohužel ale zdravotní experti predikují, že se do balonu nebude smět kopat dalších dvanáct až čtrnáct týdnů. Bude to nakonec pro Reds znamenat konec nadějí na prolomení ligového prokletí?

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.