Spojte se s námi


Fotbal

Arsenal s mladíky v sestavě porazil Portsmouth 2:0

Publikováno

dne

Fotbalisté Arsenalu zvládli utkání na půdě Portsmouthu, kde zvítězili 2:0 a postoupili do dalšího kola ligového poháru. Trenér Arteta dal šanci mladým hráčům, kteří opět ukázali že můžou být v budoucnu klíčoví.

zdroj: supersport.com

První šanci si v osmé minutě vytvořil domácí Harrison, jeho střelu ale hostující obrana zblokovala. Ve 13. minutě musel střídat zraněný Torreira, z trávníku ho odnesli na nosítkách. Ve 20. minutě se po pasu Martinelliho dostal do zakončení Nketiah, jenž ale trefil jen obránce.

Ve 23. minutě to z dálky zkusil Xhaka, brankář Bass však s jeho slabou střelou neměl problém. Tlak Arsenalu sílil a v 31. minutě se po nahrávce Nelsona ocitl ve velké šanci Gabriel Martinelli, hlavou ale z blízká minul.

V druhé minutě nastavení pálil z přímého kopu David Luiz jen do zdi, dvě minuty nato už ale mohl jít slavit. Na centr Nelsona si naběhl Sokratis a prudkou střelou otevřel skóre. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Druhou půlku odstartoval domácí Williams, střelou k bližší tyči však na Martineze nevyzrál. V 52. minutě přidal Arsenal druhý gól, když si na centr naběhl Nketiah a střelou pod víko potvrdil skvělou formu.

V 69. minutě si aktivní Nelson troufl na sólo, nakonec se dostal i je střele, kterou však zastavil jeden z bránících hráčů. V 77. minutě to podobně udělal Bukayo Saka, své sólo korunoval zakončením pod břevno, které parádním zákrokem vyrazil brankář Bass. Závěr zápasu už si Arsenal pohlídal a zvítězil 2:0.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.