Spojte se s námi


Fortuna liga

Velmi cenné vítězství. Poděkování patří celému týmu, řekl po premiérové výhře kouč Guľa

Publikováno

dne

Viktoria navázala na úspěšnou přípravu a zvítězila v Opavě 3:0. Výrazně tomu dopomohl francouzský útočník Beauguel, jenž vstřelil dvě branky. Klubovému webu poskytl rozhovor nejen on, ale také Bucha s koučem Guľou.

Zdroj: fcviktoria.cz

Beauguel neskrýval nadšení z důležité výhry. „Bylo to perfektní. Na tenhle gól jsem čekal několik měsíců, navíc jsem dal dva, což je skvělé. Dneska jsem opravdu velmi šťastný,“ řekl.

Premiérové utkání zažil Adrian Guľa, jenž v zimě nahradil na lavičce Pavla Vrbu. „Je to velmi cenné vítězství. Věděl jsem, že budou domácí fanoušci Opavu hnát. Byl to náročný zápas pro nás, ale poděkování patří celému týmu. Rozhodla produktivita a kompaktnost v obranné činnosti, soupeř byl nebezpečný,“ řekl.

Po návratu z hostování nastoupil za Viktorii Pavel Bucha. „Takhle jsem si to představoval. Přál jsem si, že ligovou část v Plzni odstartuji vítězně a jsem rád, že se to povedlo,“ řekl mladičký záložník.

Jednadvacetiletý univerzál dokáže zahrát na všech postech v záloze. Kde hraje nejradši? „To nedokážu říct, jsem hlavně rád, že můžu hrát a že mi trenér dal důvěru. Vždycky je to jen o tom si zvyknout a hrát tak, abych co nejvíc pomohl mužstvu,“ zakončil.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.