Spojte se s námi


Liga mistrů

Statistiky ze středečních zápasů Ligy mistrů

Publikováno

dne

Chelsea po dvou úvodních výhrách v letošní sezóně Ligy mistrů poprvé ztratila body, když na Stamford Bridge remizovali svěřenci Antonia Conteho 3-3 s AS Římem, za který se dvakrát prosadil Edin Džeko. Pro Antonia Conteho je to tak poprvé, co jeho tým inkasoval v Lize mistrů více jak 2 góly.

Chelsea přitom vedla 2-0 ve 37. minutě a skóre zápasu otevřel výstavní střelou David Luiz. Tento gól byl v pořadí již 7, který za Chelsea vstřelil a hned 6 z toho vstřelil tento 30letý univerzál za hranicí velkého vápna.

Zatím 100% je letos Barcelona, která porazila Olympiakos 3-1. Prosadil se i Lionel Messi, který tak zaznamenal svůj 100. gól v evropských pohárech.

Katalánský klub přitom dohrával zápas už od 42. minuty v deseti, jelikož obránce Gerard Piqué dostal druhou žlutou kartu, za to, že vstřelil gól rukou. Je to teprve první vyloučení 30letého Španěla v Lize mistrů, ve které odehrál již 92 zápasů.

Ve své krasojízdě pokračují i hráči PSG, kteří smetli Anderlecht 0-4. Se skóre 12:0 a s 9 body tak vedou skupinu B. Skóre zápasu otevřel už ve 3. minutě Kylian Mbappe, který se díky 8 vstřeleným gólům v Lize mistrů stal nejlepším teenager v této soutěži.

Prosadit se dokázali i Neymar a Edinson Cavani, který se tak stal teprve třetím hráčem, jenž skóroval v 7 zápasech Ligy mistrů v řadě.

Nezaváhal ani německý šampion Bayern Mnichov, který si poradil se Celticem 3-0. Do svého 100. zápasu v Lize mistrů nastoupil Arjen Robben a trenér Jupp Heynckes se v tomto zápase stal v 72 letech nejstarším trenérem v historii Ligy mistrů.

Zdroj: Opta Joe

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.