Spojte se s námi


Premier League

Guardiola: Raději než trénovat Manchester United bych žil na Maledivách

Publikováno

dne

Boss Manchesteru City Pep Guardiola prohlásil, že by raději žil na Maledivách, než že by šel trénovat rivala Manchester United.

V úterý se hraje semifinále Carabao Cupu, kde se právě dva městští soupeři střetávají a to na Old Trafford. Zde se hraje první ze dvou duelů.

Guardiola byl při svém působení v Bayernu Mnichov velmi s pozicí u Red Devils spojován, ale nakonec se upsal Citizens, se kterými ovládl Premier League, ligový pohár, FA Cup i Community Shield.

Když byl nyní dotázán, zda by se chopil kormidla Rudých Ďáblů, řekl: „Po vedení City bych raději nikdy United netrénoval. Stejně to je třeba s Realem Madrid. Raději bych byl na Maledivách. Tam tedy možná ne, protože tam nemají golfová hřiště, ale na podobném místě.“

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.