Spojte se s námi


Premier League

Ancelotti se v Evertonu sešel se svým doposud utlačovaným oblíbencem! Probudí se pod novým koučem?

Publikováno

dne

Moise Kean. Italský útočník černé pleti, který do Evertonu přišel z Juventusu Turín. Pod Marcem Silvou si příliš nezahrál, nejinak tomu bylo i pod prozatímním koučem Fergusonem. Zdá se, že až pod Ancelottim si mladík zahraje více a bude moct dokázat, co v něm je.

Carlo Ancelotti podepsal s Toffeess smlouvu na 4 a půl roku, bude mít tedy dostatečnou dobu na to, aby probudil dřímající talent v podobě Moiseho Keana. A spolupráce mezi koučem a hráčem by měla klapat podstatně lépe než doposud. Vždyť Ancelotti možná jako první manažer Evertonu do italského mladíka vkládá skutečnou důvěru.

„Ještě když jsem byl v Neapoli, pokusil jsem se ho přivést do klubu. Bylo to v době, než odešel do Evertonu,“ pravil Ancelotti pro deník The Independent.

„Je to skvělý hráč, nezapomínejme také na to, že je mu teprve 19. Musíme s ním být trpěliví a pracovat na tom, aby naplno ukázal svůj potenciál. Je to výjimečný útočník,“ má jasno zkušený a úspěšný Ital.

Zároveň se krátce vyjádřil ke svým plánům v novém klubu: „Musíme s hrát atraktivní fotbal, už jen kvůli fanouškům. Dlouhodobým cílem je být konkurenceschopní v horních patrech Premier League. Je tu tolik fantastických týmů! Jsme však ambiciózní. Rádi bychom dosáhli na evropské poháry.“

Uvidíme, zda se mu to povede!

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.