Spojte se s námi


Bundesliga

Magické představení v podání Coutinha! Pavlenka se nestíhal divit! Brazilec měl prsty v pěti gólech

Publikováno

dne

Vrací se Coutinho zpátky do své nejlepší formy? Jako obrovská hvězda z Premier League lehce zklamal v Barceloně, avšak nyní oprašuje staré triky! Důkazem je naprosto fenomenální vystoupení v zápase s Werderem Brémy.

Bayern Mnichov nezačal na domácím stadionu utkání proti týmu ze spodní části tabulky úplně nejlépe. Brémy se totiž ve 24. minutě ujaly vedení díky Rashicovi.

Jenže v samotném závěru poločasu zavelel Coutinho po doklepnutí míče do odkryté sítě k obratu, který nakonec skončil obrovským debaklem. Soupeř i se dvěma reprezentanty České republiky v sestavě nakonec obdržel šest branek.

Pavlenku, jenž vytáhl i několik skvělých zákroků, s Gebre Selassiem proháněl především právě brazilský ofenzivní záložník, ale pozadu nezůstal ani vrchní střelec Bavorů – Lewandowski. Spolupráce těchto hráčů vedla k druhé brance Bayernu a to dokonce ještě v nastaveném čase první půle. Coutinho vyslal polského kanonýra do samostatného úniku krásným obloučkem.

Dva góly do šatny si vybraly na hráčích Brém tvrdou daň a ve druhé pětačtyřicetiminutovce následoval úplný rozklad. V 63. minutě přidal další gól Coutinho, když pohotovým lobem z hranice vápna zaskočil Pavlenku.

O deset minut později udeřil znovu i Lewandowski. Tentokrát se Coutinho na brance přímo nepodílel. To se však nedá říct o trefě Müllera ze 75. minuty. Brazilec tváří v tvář Pavlenkovi zvolil chytrou přihrávku na dobře postaveného spoluhráče.

Svůj perfektní výkon, hattrick a debakl Brém 6:1 pak dokončil Coutinho za další tři minuty nádhernou točenou ranou zpoza vápna. Nechal tak vzpomenout na své prvotřídní výkony v dresu Liverpoolu.

https://twitter.com/FootbaII_HQ/status/1206136737958895617

Bayern Mnichov a Bundesliga Coutinhovi očividně svědčí. Sice se ještě neusídlil na pevno v základní sestavě, ale už několikrát výrazně svému týmu pomohl. Potvrzují to i statistiky. Již nyní se podílel v Německu na větším počtu branek než za celou minulou sezónu v La Lize.

Pokud se opravdu Coutinho vrací do formy, kterou měl před odchodem do Španělska, můžou si fanoušci Bayernu Mnichov mnout ruce. Útočné duo Lewandowski-Coutinho se totiž může stát opravdu smrtícím a klíčovým v boji o titul!

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.