Spojte se s námi


Serie A

Zlatan Ibrahimovič si rýpl do Cristiana Ronalda: Juventus není výzva. Opravdový Ronaldo byl Brazilec

Publikováno

dne

Švédský útočník Zlatan Ibrahimovič je známý tím, že se nebojí dát najevo svůj názor. Tentokrát se opřel do Cristiana Ronalda, jednoho z nejlepších fotbalistů všech dob, tím, že Juventus není výzva. Jak zareaguje Portugalec?

zdroj: eurosport.co.uk

„Vystoupil jsem ze své komfortní zóny, zvolil jsem výzvu v Turíně a ukazuji, že jsem stále výtečným hráčem. Byl bych rád, kdyby jednou taky přišel do Itálie a zkusil tu výzvu jako já,“ prozradil nedávno Cristiano Ronaldo, čímž vyzval Lionela Messiho k přestupu do Itálie.

Slova portugalské hvězdy se však donesla až k Zlatanu Ibrahimoviči, jenž oblékal dres Juventusu mezi lety 2004 – 2006. A jelikož se švédský útočník nebojí vyjádřit svůj názor, reagoval i na tuhle výzvu.

„Proč před pár lety nešel někam do druhé ligy? Měl zkusit vyhrát titul s nějakým takovým mužstvem a dovést ho na nejvyšší úroveň. Přestup do Juventusu není výzva ani náhodou,“ uvedl osmatřicetiletý útočník, který je momentálně bez angažmá.

„Opravdový Ronaldo byl pro mě Brazilec. Byl to opravdový fenomén, pro mě znamenal zosobnění fotbalu. Talent od boha, výjimečný hráč,“ dodal Ibrahimovič, pro kterého byl brazilský Ronaldo nejoblíbenějším hráčem.

Nechme se tedy překvapit, zda čtyřiatřicetiletý útočník Juventusu Cristiano Ronaldo na tuhle kritiku zareaguje, nebo jí nechá bez povšimnutí.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.