Spojte se s námi


Fortuna liga

Slovácko neumí zařadit vyšší rychlostní stupeň, pojede do Olomouce na výlet jako do Ostravy?

Publikováno

dne

Tým z Uherského Hradiště v minulém kole pouze remizoval doma s Teplicemi 1:1 a začíná se propadat tabulkou Fortuna ligy. Teď jej čeká venkovní zápas v Olomouci a potom domácí zápas se Slovanem Liberec.

zdroj: fcslovacko.cz

Problém týmu v domácích zápasech je hlavně v tom, že hráči jakoby se báli zařadit vyšší rychlostní stupeň a soupeře nedostanou pod takový tlak, jaký by potřebovali.

Když za první poločas, kromě gólu Ondřeje Šašinky, mužstvo prakticky nevystřelilo na branku, tak to svému soupeři hodně zlehčují. Když ještě domácí Slovácko dostane psychologickou výhodu, že vyrovná v prvním poločase v poslední minutě, tak všichni jeho příznivci čekají na začátku poločasu druhého hotový útočný uragán a on přišel jenom slabý vánek.

Dále týmu chybí bojovnost a kreativita. Útočné snahy týmu jsou jednotvárné a ničím soupeře nepřekvapí. Krajní obránci týmu, v tomto případě Petr Reinberk a Josef Divíšek, jsou samostatnou kapitolou. Jejich způsob útočné podpory týmu je v pořádku do té doby, než odcentrují míč do soupeřova pokutového území.

Tyto centry jsou všechno, jen ne to, co útočníci Slovácka potřebují. Není přece možné, aby z těchto centrů nebyla žádná šance. Zraněný Jan Juroška chybí moc a moc. Ve venkovních zápasech má Slovácko dvojí tvář. Na Spartě a v Plzni hrálo výborně, ale v Jablonci a v Ostravě propadlo na celé čáře.

Teď už nemá moc času, pokud tento tým nebude bodovat v Olomouci a potom doma s Libercem, tak se vrátí do bojů o záchranu. Do hlav hráčů nikdo nevidí, ale trenér Martin Svědík by měl hráče donutit k výkonům, které jim přinesly body z venkovních stadiónů. Pokud podají takový výkon jako například v Ostravě, tak na Hanou nemusí ani jezdit.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.