Spojte se s námi


Fortuna liga

Slavia přispěje na boj s dětskou leukémií částkou bezmála 200 tisíc korun

Publikováno

dne

Slavia Praha přispěje nadaci za akci s plyšáky před nedělním derby částkou bezmála 200 tisíc korun. Za každého hozeného plyšáka na hřiště klub přislíbil přispět částkou 100 korun na boj s dětskou leukémií.

Zdroj: Twitter.com/UEFA Champions League

Fanoušci Sparty plánovali před zápasem směrem k bývalým hráčům letenského týmu v soupeřově týmu naházet plyšové krysy, hady a prasata. Následně se z toho ale stala charitativní věc poté, co šéf Slavie Jaroslav Tvrdík oznámil, že klub za každého hozeného plyšáka přispěje částkou 100 korun na nadaci Donor.

Nakonec se vybralo bezmála 200 tisíc korun. „S úctou děkujeme všem, kteří podpořili výzvu a pomohli nadaci Donor. Slavia do Motola posílá 189 200 Kč. A ve spolupráci s naším dlouhodobým partnerem budeme dál pokračovat. Správná věc,“ uvedl na svém twitterovém účtu Jaroslav Tvrdík.

Podle všeho se k akci přidalo i vedení Slavie, které dohromady přispělo částkou 35 tisíc korun. I Sparta oznámila, že hozené plyšáky plánuje věnovat na dobročinné účely.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.