Spojte se s námi


Ligue 1

Neymara by v Paris Saint-Germain mohl nahradit Wilfried Zaha!

Publikováno

dne

Podle sportovního webu skysports.com by mohl Neymara v Paris Saint-Germain nahradit šestadvacetiletý útočník z Pobřeží slonoviny Wilfried Zaha, který momentálně prožívá nejlepší období své dosavadní kariéry. Arabští šejkové by měli za hvězdu Crystalu Palace zaplatit částku ve výši 100 milionů eur.

Přestup léta je na spadnutí. Brazilec Neymar s největší pravděpodobností opustí v letním přestupovém období Paris Saint-Germain, kam přišel před dvěma lety z Barcelony za rekordní sumu 222 milionů eur.

Během dvou sezón získal rodák z Brazílie s Paris Saint-Germain dva ligové tituly. Neymar však přišel do Paříže proto, aby zde vyhrál Ligu mistrů. To se mu ale nepodařilo. Podle něj na to není klub arabských šejků dostatečně silný, čemuž nepřispívá ani malá atraktivita francouzské Ligue 1.

O sedmadvacetiletého Neymara projevil zájem Real Madrid, Juventus, ale i Barcelona. Podle nejnovějších informací je nejblíže k získání bývalého hráče Santosu první jmenovaný klub, tedy Real Madrid.

Pokud Neymar skutečně opustí Paris Saint-Germain (což je velmi pravděpodobné), tak se bude muset pařížský celek poohlédnout na přestupovém trhu po jeho náhradě. Tak už údajně udělal německý kouč Thomas Tuchel, jenž by rád do svého týmu přivedl Wilfrieda Zahu.

O bývalého hráče Manchesteru United se v létě zajímal Arsenal i Everton. Ani jeden z těchto týmů však nenabídl částku ve výši 100 milionů eur, a tak zůstal Wilfried Zaha alespoň prozatím v Selhurst Parku.

Pařížský velkoklub je však ochotný nabídnout londýnským týmem požadovanou částku, a tak už vše záleží pouze na Wilfriedu Zahovi, který by si tak alespoň splnil svůj sen, kterým je zahrát si Ligu mistrů.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.