Spojte se s námi


Blog

Kam nakonec Coutinho zamíří? Zájem má Arsenal i Tottenham!

Publikováno

dne

Philippe Coutinho je blízko návratu na Britské ostrovy! Zajímají se o něj hned dva kluby ze severního Londýna, a to Arsenal a Tottenham. Barcelona s hostováním a případně následným odkoupením souhlasí. Kam tedy povedou další kroky brazilského reprezentanta? Posílí Emeryho družinu a dovede Arsenal konečně k vytoužené Lize mistrů, nebo se připojí k týmu Mauricia Pochettina?

Gunners se v letním přestupovém období rozjeli až poněkud nečekaně. Do svých řad již přivedli Gabriela Martinelliho, Williama Salibu (ten ale stráví sezonu na hostování v AS Saint-Etienne) a Nicolase Pépého na trvalý přestup. Na roční hostování pak přišel z Realu Madrid Dani Ceballos. 

Vedení Gunners se ještě snaží posílit po odchodu dlouhodobého kapitána Laurenta Koscielneho obranu. Arsenal jedná s Juventusem o stoperu Danielem Ruganim a s Celticem o krajním obránci Kieranem Tiernym. Zbudou finance i na Coutinha?

Spurs již v létě přivedli Tanguya Ndombélého z Olympique Lyon, a to za 60 milionů eur (1, 5 miliardy korun) a Jacka Clarka z Leedsu United. Podle britského deníku Sky Sports se Tottenham dohodl s Juventusem na příchodu Paula Dybaly. Přestupová částka by se měla pohybovat kolem 64 milionů liber (1, 7 miliardy korun). Spurs se také začali zajímat o Coutinha, který by si po návratu Neymara na Camp Nou příliš nezahrál.

Kam nakonec bývalý hráč Liverpoolu zamíří? Posílí Tottenham a zahraje si Ligu mistrů, nebo zamíří na Emirates Stadium? Oba celky však mají na dokončení transferu pouze den.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.