Spojte se s námi


Serie A

O Schicka je ve světě zájem! Vedení vážně uvažuje o jeho prodeji. Kam by mohl zamířit?

Publikováno

dne

V Itálii se opět otevřelo téma Patrik Schick a jeho budoucnost u římského AS. V přípravě se mu celkem střelecky daří, ale vedení má po něm chtít ještě více.

Téma, které již bylo několikrát na pořadu dne je znovu otevřené. Jaká je budoucnost Patrik Schika v AS Řím? Otázka, na kterou zřejmě nemá odpověď ani to nejužší vedení římského celku.

V letošní letní přípravě se dokázal už sice pětkrát prosadit. Čísla z minulé sezóny ale zřejmě pořád tento fakt přebíjí. Hráč který stál miliardu korun, se totiž v minulé sezóně dokázal prosadit taktéž pětkrát, ale potřeboval k tomu 32 zápasů.

Vedení v čele se sportovním ředitelem Gianlucem Petrachiem tak stále uvažuje nad prodejem českého reprezentačního útočníka. Poslední tři přípravné zápasy mají rozhodnout.

“Je to absolutně otevřené. Do konce přestupového období je možné všechno,“ reagoval slovy Patrikův agent Paska.

“S Patrikem sledujeme pohyb v Itálii i v cizině, ve správný čas vše vyhodnotíme. Už jsem jednu schůzku s vedením měl. Na klub i ke mně chodí nabídky, ptají se, zda je možné o Patrikovi jednat. Můžu prozradit, že máme konkrétní dotazy,“ doplnil.

Nejvíce se mluví o zájmu italské Fiorentiny, německé Borussie Dortmund, francouzského Lille a tureckého Trabzonsporu.

To co se bude ještě okolo Patrika Schicka dít bude ještě v následujících týdnech zajímavé. Právě blízká budoucnost rozhodne o tom, kam povedou další kariérní kroky bývalého hráče Sparty.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.