Spojte se s námi


Premier League

Mezi Manchesterem United a Juventusem se schyluje k velké výměně!

Publikováno

dne

Podle nejnovějších informací se možná již brzy dočkáme velké výměny mezi Manchesterem United a Juventusem Turín. Do Anglie by mohl zamířit Paulo Dybala, kdežto opačným směrem by měl putovat Romelu Lukaku. 

Romelu Lukaku přestoupil do Manchesteru United v létě roku 2017 z Evertonu. V dresu Red Devils odehrál v Premier League celkem 66 zápasů, během nichž překonal obranu soupeře ve 28 případech.

Šestadvacetiletý belgický útočník není v Anglii úplně spokojený a prozradil, že by si rád jednou vyzkoušel italskou Serii A. A to se mu může nyní splnit, neboť se o něj projevil zájem italský mistr, tedy Juventus Turín.

Opačným směrem by měl zamířit Paulo Dybala. Pětadvacetiletý reprezentant Argentina odehrál za Bianconeri 128 ligových zápasů, ve kterých vstřelil celkem 57 branek.

Paulo Dybala nepředváděl po příchodu Cristiana Ronalda úplně ideální výkony. O tom svědčí také fakt, že v loňské sezoně vstřelil pouhopouhých pět gólů.

V létě navíc přišel nový kouč Maurizio Sarri, který zřejmě s argentinským křídelníkem nepočítá. A tak vše nasvědčuje tomu, že se novému angažmá bránit nebude.

V Manchesteru United by si navíc polepšil i finančně. Ročně by si vydělal deset milionů eur, což je o 2.5 milionu více, než bere v Juventusu.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.