Spojte se s námi


Premier League

Preview: Mistrovské City začíná PL Asia Trophy zápasem proti Kladivářům

Publikováno

dne

Fanouškovský trh Premier League v Asii je obrovský a vedení anglické soutěže to dobře ví. I proto již několikátý rok do Asie umístila předsezónní turnaj Premier League Asia Trophy, v rámci něhož se na tamní půdě představí čtveřice Manchester City, West Ham, Wolverhampton a Newcastle.

V půl třetí ráno našeho času nastoupí obhájce titulu z Manchesteru ke svému úvodnímu utkání, soupeřem mu bude West Ham United.

Citizens do Číny přijeli s 27 hráči v kádru, příští týden se k týmu připojí ještě i Phil Foden. Z administrativních důvodů však přicestoval tým o dva dny později, je otázka, zda jej to nějak poznamenalo například z hlediska aklimatizace a časového posunu. Teoreticky je možné, že se může dostavit u hráčů únava.

Z reprezentačních důvodů nemůže Manchester počítat s několika členy základní sestavy, jmenovitě s Edersonem a Gabrielem Jesusem (Brazílie), Sergiem Agüerem (Argentina) a Mahrézem (Alžírsko), naopak se na hřišti objeví pravděpodobně velká posila z Atlétika Madrid Rodri, který přišel s cenovkou 62,5 milionu liber. Ten má postupně nahradit stárnoucího Fernandinha.

West Ham již má svůj první „přátelák“ za sebou, na soustředění v Rakousku porazil těsným rozdílem 3:2 SCR Altach z rakouské nejvyšší soutěže. V potaz však vezměme, že Kladiváři v sousedním Švýcarsku měli trojfázové tréninky, se silami tak nejspíše nebyli na vrcholu.

V Číně bude trenér Pellegrini vybírat z 23 členů kádru, chybí mu Pablo Fornals, Fabian Balbuena a Arthur Masuaku.

Kapitán Mark Noble poznamenal: „Víme, že má Premier League v Číně mnoho fanoušků, je hezké se turnaje zúčastnit. Se City hrajeme hned v prvním ligovém kole, je to pro nás test.“

Tip na sázení: Počet branek 3,5 over v kurzu 2,28

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.