Spojte se s námi


Ostatní

Mario Balotelli se znovu zviditelnil! Fotbalovým uměním to však nebylo

Publikováno

dne

Mario Balotelli nabídl majiteli baru v Neapoli 2000 eur (asi 51 tisíc korun) za to, že na svém skútru vjede do moře. Muž výzvu přijal a celým případem se začala zabývat policie.

Osmadvacetiletý bývalý útočník Liverpoolu, AC Milán, Interu Milán či Manchesteru City se znovu zviditelnil. Tentokráte to však nebylo fotbalovým uměním. Majiteli jednoho baru v Neapoli nabídl dva tisíce eur za to, že na svém skútru vjede do moře.

Muž tak skutečně učinil a přišel si na pořádný obnos peněz. Jeho skútr měl totiž hodnotu pouze 600 eur. Policisté navíc skútr z moře vylovili a podle informací by měl být v pořádku.

Mario Balotelli celou událost natočil a následně ji zveřejnil i na svém Instagramu. Incidentem se teď začala zabývat tamní policie. Trest hrozí oběma účastníkům, ale i dalším dvěma mužům.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.