Spojte se s námi


La Liga

Coutinho by mohl hrát při přesunu Neymara do Barcelony velkou roli

Publikováno

dne

Brazilec Philippe Coutinho by mohl hrát při návratu krajana Neymara do Barcelony klíčovou roli. Katalánský gigant je v poslední době v pozoru a nebránil by se tomu, aby současný hráč PSG opět přestoupil na Camp Nou.

Jedna z největších hvězd světového fotbalu je v centru pozornosti po tom, co prezident pařížského klubu Nasser Al-Khelaifi řekl, že je připraven se fotbalisty zbavit.

Křídelník je tak spojován s jinými celky a to hlavně s Realem Madrid a Barcelonou, kde by se opět sešel s Lionelem Messim a Luisem Suarezem. A důležitou roli by při přesunu do Barcy mohl hrát Coutinho. Ten by se totiž mohl stát součástí výměny a putoval by směr Francie.

Barcelona musí najít nějaké řešení, jak si služby Neymara zajistit, protože Paris Saint-Germain nebude chtít určitě malou částku. Do Parku Princů by tak mohl zamířit Coutinho a nebo popřípadě Ousmane Dembélé. Tím by se vynaložené finance zredukovaly.

Coutinho, který přišel do Barcelony z Liverpoolu a měl herně Neymara nahradit, už naznačil, že Camp Nou opustí a gigant z Ligue 1 je dalším možným působištěm. Možnosti přestupu jsou totiž omezené, jen tak někdo si ho dovolit nemůže.

V rozhovoru pro France Football se majitel Al-Khelaifi kolem Neymara vyjádřil mlživě: „Chci zde hráče, kteří udělají vše pro bránění a ctění našeho dresu. Ti, kteří tak nechtějí dělat nebo projektu nerozumí, budou se mnou mluvit. Samozřejmě, že jsou zde smlouvy, které je třeba respektovat, ale prioritou je zapojit hráče do našeho projektu. Nikdo ho nenutil, aby zde podepsal. Nikdo na něj netlačil. Přišel a byl si vědom toho, do jaké situace jde.“

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.