Spojte se s námi


Fortuna liga

Sparta oznámí příští týden další posilu! Bude jí Ladislav Krejčí

Publikováno

dne

Andreas Vindheim, Libor Kozák a ještě někdo? Ano, příští týden by měla Sparta oznámit další posilu. Tou by měl stál 20letý Ladislav Krejčí ze Zbrojovky Brno.

Ladislav Krejčí zdroj: fczbrno.cz

Po hrůzostrašné sezóně, kterou Sparta Praha prožila, chce pražský celek znovu vyhrávat trofeje a pravidelně zastupovat Českou republiku v evropských pohárech.

Proto začala Sparta s „rekonstrukcí“ kádru. Chipciu se vrátil do Anderlechtu, na odchodu je i Guélor Kanga. Naopak do Sparty přišli dva noví hráči: Libor Kozák a Andreas Vindheim. K nim by se měl příští týden přidat i dvacetiletý Ladislav Krejčí, který hraje na postu středního záložníka.

Ne, není to ten Krejčí, který před pár lety přestoupil právě ze Sparty do Bologni. Stejnojmenný hráč hraje za Zbrojovku Brno, ve které působí již 3 roky. Přestup by měl být oficiálně potvrzen příští týden.

Pro zajímavost: Kozák – 193cm, Vindheim – 184cm a Krejčí – 187cm. Sparta „vyroste“.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.