Spojte se s námi


La Liga

Coutinho rázně utnul všechny spekulace: O návratu do Premier League neuvažuji!

Publikováno

dne

V souvislosti s Phillippem Coutinhem se v poslední době vyrojila řada spekulací. Mnozí experti jej už viděli na cestě zpět do některého z klubů anglické Premier League, avšak brazilský reprezentant vyslal do světa jasný vzkaz, kde všechny tyto spekulace vyvrátil.

Barcelona koupila Phillippeho Coutinha na začátku roku 2018 z Liverpoolu jako náhradu za Neymara. Španělský klub měl s tímto šestadvacetiletým hráčem velké plány, avšak s příchodem Dembélého se Brazilec dostával do hry stále méně častěji. Proto se v poslední době začalo spekulovat o jeho odchodu.

Podle mnohých měl Coutinho zamířit zpět do některého z klubů Premier League. Nejčastěji se v této souvislosti skloňovalo jméno klubu Manchesteru United. To však Phillipe Coutinho popřel v rozhovoru s Daily Mirror.

„Toto je má druhá sezóna v Barceloně. Vyhrál jsem s ní už hodně trofejí, ale chci mnohem víc. Momentálně se soustředím jen na Barcelonu, návrat do Anglie není v mých plánech,“ popřel tak Coutinho všechny spekulace.

„Vždy jsem chtěl hrát fotbal ve Španělsku a nyní nastupuji za nejlepší tým ve Španělsku,“ uzavřel tímto toto téma Coutinho.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.