Spojte se s námi


La Liga

Sevilla má zájem o angažování záložníka AC Milán Samu Castilleja

Publikováno

dne

Teprve vloni v létě začala pouť Castilleja v dresu Rossoneri a již brzy by se opět jejich cesty mohly rozejít. Podle posledních zpráv o Castilleja projevila zájem Sevilla.

Castillejo se v uplynulých týdnech výrazně zlepšil a dokonce dvakrát z posledních čtyř kol nastoupil do základní sestavy. Naposledy, tedy proti Interu, Samu naskočil do hry o poločase, kdy nahradil Lucase Paquetu.

Španělský křídelník se připojil k organizaci AC Milan v rámci přestupu Carlose Baccy do Villlarrealu. Nakonec to byl však AC Milan, který musel doplácet, přesně dvacet pět milionů euro.

Podle Calciomercata však dny Samu Castilleja na San Siru pomalu spějí ke svému konci, neboť zájem projevila Sevilla. Monchi se teprve před pár dny vrátil do role Sportovního ředitele Sevilly a jeden z jeho prvních kroků v této staronové funkci by mohl být právě příchod Castilleja, sám Monchi je jeho velkým fanouškem.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.