Spojte se s námi


Premier League

Trenér posledního celku Premier League: Nedokážu uvěřit, že jsme prohráli 3:4!

Publikováno

dne

Trenér posledního týmu Premier League Jan Siewert byl po zápase s West Hamem zdrcený. Byť jeho svěřenci vedli 3:1, nakonec byli poraženi. Je dost dobře možné, že to s psychikou hráčů natolik zamává, že již do konce sezóny nepodají dobrý výkon a sestoupí z nejvyšší soutěže.

Jan Siewert, který k týmu z Huddersfieldu přišel v průběhu sezóny, nedokázal v pozápasovém rozhovoru skrývat emoce. Byl velmi rozzlobený a frustrovaný. Zároveň nemohl uvěřit, jak luxusní stav jeho hráči „prošustrovali“. V jeho hlavě nejspíše bliká výstražná kontrolka, která říká, že toto může být rozhodující okamžik, který rozhodne o jejich sestupu do druhé ligy.

„Mám nyní v hlavě tisíce myšlenek,“ začal interview Siewert. „Od posledního zápasu jsem pracoval 24 hodin denně, abychom sem (na stadion West Hamu, pozn. redakce) přijeli s dobrým herním plánem zajišťujícím nám vítězství, které tolik potřebujeme. Plán, jak skórovat a vyhrát. S žádným jiným úmyslem jsme sem nejeli.“

Problémem pro trenéra byl v závěru utkání fakt, že všechna tři střídání měl použita ještě dříve, než se na tabuli objevila 75. minuta. Pro poslední okamžiky, kdy se dal čekat gradující nápor domácího West Hamu, tak nemohl střídání použít k jeho utlumení a nasazení čerstvého hráče.

„Každý z hráčů, které jsem musel stáhnout, mi dal signál, že mají nějaké zranění. Znám intenzitu Premier League, je extrémně vysoká. Pokud takový signál od hráče přijde, musíte reagovat. Já však potřeboval střídání až na konci, můj plán pro závěr utkání se mi zbortil.“

„Těžko prohru koušu, nevidíte snad z mého obličeje, jak jsem totálně zklamaný?“ uzavřel rozhovor. Cesta do Huddersfieldu z Londýna byla pro tým jistojistě dlouhá. A myšlenky, které plynuly hlavami hráčů posledního týmu v lize, jistě nebyly veselé.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.