Spojte se s námi


Ostatní

Arsene Wenger bude jednat o své budoucnosti s vedením Arsenalu

Publikováno

dne

Již 1126 zápasů si odseděl trenér Arsene Wenger na lavičce Arsenalu a dnes ho čeká schůzka s vedením, kde se rozhodne zda bude dále pokračovat či ne.

Arsenal plánuje oficiální tiskovou konferenci na středu. Podle mnohých je toto jednání pouze formalitou a již 67letý Francouz tak prodlouží svůj kontrakt na další dva roky.

Pokud Arsene Wenger zůstane na lavičce Gunners i nadále, očekávají se velké změny v týmu, jelikož se po mnoha letech nedokázali probojovat do Ligy mistrů a tak je Arsenal připraven investovat, aby se tato skutečnost v příští sezóně neopakovala.

Arsenal se letos dostal do krize na konci ledna a dostal se z ní až v dubnu. Na konci sezóny se výrazně zlepšili a dokonce se jim podařilo zvítězit v 8 z posledních 11 ligových zápasů, ovšem ani tato jejich spanilá jízda nestačila a skončili tak pouhý bod za čtvrtým Liverpoolem.

Alespoň malou záplatou na ligový nezdar jim bylo vítězství ve finále FA Cupu, ve kterém Arsenal porazil Chelsea 2-1 a Arsene Wenger tak oslavil s Gunners již sedmý titul v této soutěži.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.