Spojte se s námi


Bundesliga

Preview: Dortmund versus Hoffenheim! Ubrání Kadeřábek hvězdy Borussie?

Publikováno

dne

Zajímavostí je, že proti sobě v sobotním zápase bundesligových klubů Dortmundu a Hoffenheimu nastoupí nejlepší kamarádi a Angličané Jadon Sancho a Reiss Nelson. Kdo se bude radovat?

V posledním zápase Dortmund lehce překvapivě prohrál, bylo to v pohárovém utkání proti Pavlenkově Werderu Brémy. V něm Dortmund podlehl soupeři na penalty a z poháru vypadl. Sancho byl jedním ze čtyř hráčů „A“ týmu, kteří laborovali s nemocí a nemohli klubu pomoci. Na sobotní zápas by měl být již připraven.

Nejistá situace panuje okolo kapitána Marca Reuse, který v prvním poločase střídal kvůli lehkému zranění. Místo něj by tak mohl být opět v týmu Pulisić, který se v posledním zápase zapsal do tabulky střelců. Pokud Dortmund zvítězí, může si vybudovat náskok 10 bodů na své pronásledovatele.

Hoffenheim již v poháru nefiguroval, tudíž trenér Nagelsmann mohl využít celý týden k přípravě na ligový zápas. Bude to však mít těžké – Borussia zůstává na domácí půdě neporažena od května 2019. Brazilec Joelinton kvůli zranění palce bude chybět, náhradou za něj bude nejspíše Nelson, který se konečně zotavil z problémů se zády. Který z týmů bude odjíždět se třemi body v kapse?

Tip na sázení | Počet branek 3,5 over v kurzu 1,91

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.