Spojte se s námi


Premier League

Další fanoušek Chelsea vyšetřován za rasistické projevy k soupeři! Tentokrát ho trest neminul

Publikováno

dne

Když se 16. prosince na hřišti Amex Stadium, stánku týmu Brighton & Hove Albion, utkal domácí tým proti londýnské Chelsea, jeden z hostujících fanoušků mdlého rozumu neudržel nervy na uzdě a rasisticky urážel hráče domácích. Spravedlivému trestu neušel.

Již dříve jsme vám přinesli zprávu o vyšetřování údajného rasistického urážení Raheema Sterlinga, které probíhá s fanouškem Chelsea po zápase jeho klubu s Manchesterem City. Nyní zprovodajské weby z Británie informují o dalším podobném případu.

Kriminálního jednání se dopustil dvacetiletý George Bradley, když vycestoval na zápas Chelsea do Brightonu. Během zápasu pokřikoval homofobní urážky na hráče tmavé pleti z týmu soupeře. Soud v Brightonu dnes vynesl verdikt – pokuta téměř tisíc liber a tříletý zákaz návštěvy fotbalového zápasu.

Mluvčí jihoanglického týmu poznamenal: „Rádi bychom poděkovali policii za jejich asistenci při vyšetřování daného incidentu. Fanoušek se projevoval homofobními pokřiky, pro které máme nulovou toleranci. Upozorňujeme jak domácí fanoušky, tak fanoušky soupeře, že pro takové jednání není na Amex Stadium místo.“

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.