Spojte se s námi


Fortuna liga

Plán zimní přípravy Slavie, Plzně a Sparty. Kdy sehrají svá první utkání?

Publikováno

dne

Českým klubům končí dovolená. Zítra se už musí opřít do neoblíbené zimní přípravy. Jak vypadá plán Slavie, Plzně a Sparty? Kam se vydají tyto týmy na soustředění a jací soupeři prověří jejich kvality?

Slavia Praha

Slavia si tento rok připravila dvě soustředění. Na první odlétají slávisté hned 3. ledna, a to do Španělska, kde tým stráví deset dní. Po návratu se tým bude v domácím prostředí chystat na první přátelský zápas, ve kterém vyzve celek z Ústí nad Labem.

21. ledna tým čeká druhé soustředění, tentokrát v Portugalsku. Tam se Slavia utkání s celky Beijing Guoan, Red Bull Salzburg a Rosenborg BK. O víkendu 9. – 10. února už tým trenéra Trpišovského čeká zápas s Teplicemi v rámci Fortuna ligy, o pár dní později zápas Evropské ligy s Genkem.

Rozpis přípravy:

3. ledna: Začátek zimní přípravy
3. – 13. ledna: Soustředění Španělsko
19. ledna: SK Slavia Praha – FK Ústí nad Labem
21. ledna – 2. února: Soustředění Portugalsko
22. ledna: Beijing Guoan – SK Slavia Praha
27. ledna: Red Bull Salzburg – SK Slavia Praha
2. února: Rosenborg BK – SK Slavia Praha

Zdroj: slavia.cz

Viktoria Plzeň

I Viktoria začíná svou přípravu 3. ledna, když odstartuje fyzickými testy. Poté bude následovat příprava v domácím prostředí, když vyzve trojici Ústí nad Orlicí, Ústí nad Labem a Sokolov.

20. ledna pak plzeňští odletí do Španělska, kde stráví čtrnáctidenní herní soustředění. Na tom sehraje zápasy proti zahraničním soupeřům, o kterých klub stále jedná. O víkendu 9. – 10. února se utkání v rámci Fortuna ligy s Mladou Boleslaví a poté v domácím prostředí uvítá Dinamo Záhřeb.

Rozpis přípravy:

3. – 4. ledna: Funkční testy
8. ledna: FCVP vs. Ústí nad Orlicí (Luční ulice)
12. ledna: FCVP vs. Sokolov (Luční ulice)
17. ledna: FCVP vs. Ústí nad Labem (Luční ulice)
20. ledna: Odlet na soustředění do Malagy
23. ledna: První zápas ve Španělsku
24. ledna: Druhý zápas ve Španělsku
28. ledna: Třetí zápas ve Španělsku
1. února: Čtvrtý zápas ve Španělsku
2. února: Návrat ze soustředění

zdroj: fcviktoria.cz

Sparta Praha

Letenští zahajují také 3. ledna a následovat budou tradiční fyzické testy. První utkání odehraje Sparta 9. ledna, když na Strahově přivítá druholigové Dynamo České Budějovice.

Následně sehraje v Německu zápas proti Chotěbuzi a poté opět na Strahově s tradičním Loko Vltavín. 18. ledna odjede na soustředění do Španělska, kde sehraje několik zápasů, které jsou stále v jednání. V prvním ligovém utkání čeká na Spartu Bohemians 1905.

Rozpis přípravy:

3. ledna: Začátek zimní přípravy
4. – 5. ledna: Testy FTVS
9. ledna: Sparta – SK Dynamo České Budějovice
12. ledna: FC Energie Cottbus – Sparta
16. ledna: Sparta – FK Loko Vltavín
25., 26. a 31. ledna: Přípravné zápasy ve Španělsku

Zdroj: sparta.cz


Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.