Spojte se s námi


Fortuna liga

Sparta opět v problémech. Je pouhou hračkou Křetínského?

Publikováno

dne

Nesystematické vedení, špatná přestupová politika, žádný vítězný duch týmu. Fotbalová Sparta v posledních letech nezažívá zrovna nejlepší období. Majitel Křetínský přitom do klubu investoval už stovky milionů korun.

Člověk si čas od času položí otázku, co fotbalová Sparta Praha pro Daniela Křetínského znamená. Nejen poslední dobou vše nasvědčuje tomu, že je klub nějakou zábavnou kratochvílí pro vyplnění jeho volného času. Trenér Ščasný je na odchodu, možná ještě chvilku setrvá i s celým realizačním týmem do konce podzimu. A co bude dál?

Přijde další nový trenér, dřívější trenér „pan Šťastný“ bude opět povýšen na manažera, patrně aby nový trenér měl svázané ruce při tvorbě týmu. Jak jinak, přes zimu se nakoupí nějaké zahraniční posily zvučných jmen. Otázkou ještě zůstane, kolik Sparta bude ztrácet bodů na čelo tabulky. Titul bude nenávratně ta tam, snad se podaří vybojovat alespoň nějaké pohárové umístění.

Řeči o zisku dalšího fotbalového titulu se tak mohou v klidu přesunout do dalšího fotbalového ročníku. A když se náhodou fotbalové jaro nepodaří, přijde samozřejmě nový trenér a další zvučné posily. Fotbalová politika Sparty postrádá systém, perspektivu a vizi do budoucna. Pan Křetínský určitě ví, jak funguje prosperující firma. Proč tak nefunguje jeho Sparta?

Na to by se měl ptát především sám sebe. Železo „železné“ Sparty v poslední dobou značně zrezivělo a především na jejím majiteli záleží, kdy se na Letnou pověstná nezdolnost zase vrátí. Fanoušek Sparty věří, že to snad dlouho trvat nebude. Nic jiného, než víra mu ale v současné době nezbývá.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.