Spojte se s námi


Blog

Komentář ke středečnímu kolu Ligy mistrů: Plzeň dostala „bůra“ a Juventus zkolaboval na konci utkání

Publikováno

dne

Osm utkání přineslo malé překvapení v podobě porážky suverénního Juventusu, naivní Plzeň nenavázala na sympatický výkon ze San Bernabéu a doma Realu vysoko podlehla. Sporné rozhodnutí rozhodčích ukázalo, že se ani Liga mistrů bez videa v budoucnu neobejde.

Nemůžu začít jinak, než zápasem Plzeň – Real Madrid, protože ten se českých fanoušků dotýkal nejvíce. Jestli se někdo bláhově domníval, že Real předvede ten samý výkon, jak před 14 dny, těžce se mýlil. Real odvolal trenéra, který oblíbeností u hráčů patrně příliš neoplýval. Pod vedením nového trenéra hrálo včera v Plzni úplně jiné mužstvo. A Viktoriáni vůbec nepochopili, že hrát s Realem otevřený fotbal je a byla cesta do pekel. Pozdě bycha honit, ale pro každý český tým platí, že s fotbalovým gigantem je potřeba začít hrát odzadu.

To CSKA Moskva sice prohrálo s AS Řím, ale bojovalo nakonec jen v desíti lidech až do konce utkání.

Dále zaujal kolaps Juventusu v posledních minutách utkání s Manchesterem United, na který u tohoto italského mužstva nejsme zvyklý. Co pomohla krásná Ronaldova trefa, když přišly dvě standardní situace, které Juventus nezvládl, a bylo po nadějích na body. A protože třetí Valencia vyhrála, tak to v této skupině bude ještě zajímavé.

V ostatních zápasech k žádnému překvapení nedošlo, snad jen nařízená penalta v zápase Manchesteru City se Šachtarem Doněck zaujala. K faulu nedošlo, přesto byla odpískána (i když rozhodčí je jen člověk a mýliti se je lidské) a protože v Lize mistrů není video, neměl jeho chybu kdo korigovat. Penaltu bez problému proměnil Gabriel Jesus.

V tomto případě je vidět, že také nejprestižnější fotbalová soutěž světa video potřebuje, protože jinak její jméno těžce utrpí. V tomto zápase penalta nakonec naštěstí výsledek utkání neovlivnila.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.