Spojte se s námi


Blog

Jadon Sancho, Reiss Nelson a kdo další? Více o anglických mladých nadějí níže!

Publikováno

dne

Zamotají mladá lvíčata trenérovi Garethu Southgateovi hlavu a zaslouží si být nominováni do reprezentačního týmu?

Mladíci Jadon Sancho (18) a Reiss Nelson (18) si určitě zaslouží vaší pozornost. V německé nejvyšší soutěži se předvádějí v nejlepším světle a určitě prokazují jejich potenciál.

Jadon Sancho, který prošel akademií Watfordu a Manchesteru City, je pro Dortmund velice platným hráčem. V 15 zápasech se již dokázal prosadit pětkrát a k tomu přidal úctyhodných osm asistencí. Zaslouží si větší pozornost v anglickém národním týmu?

Reiss Nelson, odchovanec Arsenalu, který je nyní spoluhráč Pavla Kadeřábka a dohromady spolu válčí v německém TSG Hoffenheim také stojí za povšimnutí. V šesti ligových zápasech se trefil do černého pětkrát. Pouze jeden teenager, který nepochází z Německa, se dokázal trefit víckrát. Byl to Ousmane Dembelé, který se dokázal trefit šestkrát, ale za celou sezónu.

Osobně věřím, že Reiss Nelson tento milník do konce ligy překoná a bude právě on rekordmanem v tomto směru. Fanoušci Arsenalu již zaznamenali výkony jejich odchovance a vkládají do něho velké naděje. Co myslíte, vrátí se Reiss na ostrovy ve stejné formě a pomůže Arsenalu dosáhnout nějaké té trofeje?

Dalším na tomto seznamu anglických hvězdiček je Keanan Bennets (19), který při svém debutu v týmu Borussie Monchengladbach zaznamenal do svých statistik dva body. Keanan si pomalu, ale jistě zaslouží pozornost, anglická média ho přirovnávají ke hvězdě Realu Madrid, Garethu Baleovi. Jediný problém je ten, že si může vybrat reprezentovat Anglii, Německo a nebo Nigérii. Budou o něho mít zmiňované reprezentace zájem a ke které z nich se připojí?

A na závěr ten nejmladší, Noni Madueke (16). O útočného záložníka měl dříve zájem slavný Manchester United, ale také londýnský Tottenham. Mladíček si nakonec vybral nizozemský PSV Eindhoven, ve kterém chce nejlépe zdokonalit svůj talent a naplno ho využít. V jedné reportáži uvedl: „Seděl jsem doma s rodinou a přemýšlel jsem, zda pro mne bude lepší krok zůstat a nebo odejít do Nizozemska“. Dle mého se Noni rozhodl správně. Nizozemská liga je továrna na talenty a můžeme o něm do budoucna hodně slýchat.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.