Spojte se s námi


Bundesliga

Reiss Nelson – vycházející hvězda Bundesligy

Publikováno

dne

Mladý anglický křídelník Reiss Nelson momentálně hostuje v Hoffenheimu. Za šest zápasů dal pět gólů a to odehrál „pouze“ 319 minut, jeho cena tak rapidně vzrůstá. Dokáže se prosadit a vrátí se v létě do Arsenalu, nebo přestoupí do jiného velkoklubu?

Osmnáctiletý Angličan je v Hoffeinheimu na hostování z Arsenalu a svými výkony patří mezi nejlepší hráče letošní sezóny Bundesligy, už při svém debutu v Německu dokázal vstřelit gól. Za šest zápasů vstřelil pět gólů a ještě si připsal jednu asistenci.

Nelson má velmi dobrou kopací techniku a také je velmi silný v driblincích. V letošní sezóně už dvakrát nádherně rozvlnil síť soupeřovi branky, jednou v dresu v Hoffeinheimu a podruhé v anglické reprezentaci U19.

V minulé sezóně nastupoval za Arsenal především v Evropské lize, kde podával velmi kvalitní výkony, ale zasáhl i do tří duelů v Premier League. Především hrál za Kanonýry v kategorii U23, kde za 11 zápasů dal 9 gólů a přidal 3 asistence.

Nelson má velký potenciál a už příští sezónu by mohl hrát v jednom z nejlepších klubů Evropy.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.