Spojte se s námi


Bojové sporty

OKTAGON 41: Liberec online stream. Jak turnaj sledovat živě?

OKTAGON 41 je tu. Už v sobotu 15. dubna se největší československé organizace představí v Liberci. Do akce půjde například Karlos Vémola, uvidíme i titulový zápas. Jak turnaj sledovat živě přes online stream?

Publikováno

dne

OKTAGON 41 je tu. Už v sobotu 15. dubna se největší československé organizace představí v Liberci. Do akce půjde například Karlos Vémola, uvidíme i titulový zápas. Jak turnaj sledovat živě přes online stream?

Liberec se dočkal. V tamní Home Credit Areně se už v sobotu uskuteční první turnaj největší československé MMA organizace. OKTAGON 41 navíc doručí velice zajímavé a atraktivní zápasy.

Hlavní duel celého galavečera obstarají Jonas Magard a Gustavo Lopez, kteří se utkají v souboji o titul bantamové váhy. Magard před sebou má coby šampion první obhajobu, Lopez je však jakožto prozatímní šampion favoritem. Analýzu zápasu si můžete přečíst v preview.

Mimo to se fanoušci dočkají návratu legendy, do akce totiž půjde Karlos Vémola, kterého před odvetou s Patrikem Kinclem prověří Al Matavao. Potenciální zápas večera mohou doručit Daniel Škvor a Dan Vinni.

O případný titulový zápas mohou v Liberci zabojovat Adam Palasz s Lazarem Todevem, daleko od titulové šance nemusí být ani Jorick Montagnac. Navíc se ukáže i kontroverzní Václav Mikulášek.

OKTAGON 41 zápasy, program

Hlavní karta

Jonas Magard vs. Gustavo Lopez
Karlos Vémola vs. Al Matavao
Daniel Škvor vs. Dan Vinni
Adam Palasz vs. Lazar Todev
Ebrahim Hosseinpour vs. Jan Malach

Prelims

Jorick Montagnac vs. Mateusz Strzelczyk
Václav Mikulášek vs. Matyas Viszlay
Robin Fošum vs. Nermin Hajdarpašič
Ondřej Raška vs. Jaime Cordero
Peter Gabal vs. Hafeni Nafuka
Melvin Mané vs. Zoran Solaja

Jak turnaj OKTAGON 41 sledovat online?

Registrujte se přes tento odkaz na sázkovou kancelář Tipsport. Následně svůj účet ověřte, proveďte první vklad a vsaďte alespoň 30 korun. Obdržíte bonus 300 korun a můžete sledovat celý zápas.

Jak? Půjdete do live sázek, ve kterých vyberete zápas. Následně na něj kliknete a můžete ho začít sledovat i přímo sázet.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.