Spojte se s námi


Ligue 1

Mbappé do Manchesteru

Publikováno

dne

Nejžhavějším fotbalovým zbožím je v současné době vedle Neymara jeho klubový parťák Mbappé. 

Podle webu goal.com z anglického Manchesteru sálá enormní chuť Kyliana Mbappého získat.  Zuby si údajně brousí Rudí ďáblové i Guardiola a spol.

Manchester City by ještě více posilnil už tak nezastavitelný útok. Agüero, Sterling, Mbappé a pod nimi De Bruyne a Silva?  Pro obránce hodně děsivé, že?

United jsou prý ve prospěch obchodu ochotni vzdát se Francouze Martiala.

Finanční zázemí mistra a vicemistra BPL jsou natolik obrovská, že přestup nevypadá nereálně. Cena by se mohla pohybovat například okolo 150 mil. Euro. Jestli ale někdo stojí za tak obrovskou sumu, tak nejspíš právě Mbappé. Už v devatenácti letech je kompletním hráčem a dokáže rozhodovat zápasy na jakékoliv úrovni.

Vedení PSG by o supertalenta velmi nerado přišlo a pro jeho setrvání pod Eifelovkou udělá všechno. Mbappé by musel projevit veliký zájem o přestup sám, což je podle mého názoru nepravděpodobné. Není tomu pro příklad dávno, kdy Kylianova konzervativně založená rodina odmítla Arsenal, protože mladý fotbalista neměl dokončenou školu. Že by se tedy měl po roce stěhovat do Anglie?

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.