Spojte se s námi


eSport

Galatasaray překvapil a bere dvě výhry. Korea hned v prvním zápase ztratila

Máme za sebou první den Play-In fáze a hned v prvním zápase překvapil Ale. PCS zůstala za očekáváním, Turci naopak mile překvapili, Rusko zůstává stále bez bodu.

Publikováno

dne

Máme za sebou první den Play-In fáze a hned v prvním zápase překvapil Ale. PCS zůstala za očekáváním, Turci naopak mile překvapili, Rusko zůstává stále bez bodu.

Včera ve 13:00 to vypuklo. Světový šampionát odstartoval zápasem Koreji proti Číně, dva seedy 4 obou zemí se podle očekávání utkali o první místo ve skupině. Hlavně díky lepšímu výkonu toplanera jménem Ale brali LNG vítězství a HLE se museli obejít bez bodu.

V druhém zápase se střetly dva latinsko-americké týmy. RED Canids čekali na duel s Infinity Esports. Tým Infinity si dlouho držel vedení, o které přišel hlavně kvůli sérii missplayů svého midlanera Codyho, do hry už se jim následně nepodařilo vrátit.

Návrat Vizicsacsiho byl ve znamení toplane dominance. Naneštěstí pro navrátilce to byl právě čínský toplaner Ale, kdo dominoval. Spolupráce trojice Ale, Tarzan a Icon zatím funguje skvěle. LNG dokázali porazit i Peace a jsou tak na skóre 2-0.

Souboj Infinity a HLE nám ukázal, že Korea letos nevypadá moc dominantně. Nebyl to žádný stomp, žádná demolice, bylo to pouhé třicetiminutové krvácení ze strany týmu z Latinské Ameriky. Korejci si tedy nakonec odnesli 3 body.

Japonsko s Ruskem se nám poprvé předvedli v duelu DFM proti UOL. Tým Detonation FocusMe vstupoval do zápasu jako jasný favorit a tuto roli i potvrdil, když přibližně od 15. minuty začal dominovat. UOL nenašli recept na hru DFM a na Worlds začali letošní porážkou.

GS se utkali proti BYG, Beyond Gaming s hvězdným marksmanem Doggem vstupovali do duelu jako jasní favorité. Ovšem od Turků jsme mohli vidět skvělý teamfightící draft, na který byl i Doggo krátký. Turci tak překvapivě brali první výhru v turnaji.

V rematchi z MSI se potkali Cloud9 a Detonation FocusMe a pro japonské fanoušky to byl hrozný zápas. Cloud9 byli všude dříve, brali všechny objektivy a hlavně killy. Především Perkz nám ukázal, jak se se Sylasem tahá hra a dovedl C9 k prvním třem bodům.

Bolulu, to je jméno, které si teď pamatuje každý ruský fanoušek. Turecký midlaner byl za svého Twisted Fata všude na mapě. Objevil se hned u osmnácti killů z dvaadvaceti. V posledním zápase dne tak Galatasaray porazil Unicorns of Love.

Zdroj: Worlds 2021

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.