Spojte se s námi


Fotbalová reprezentace

Griezmann chce mít o své budoucnosti jasno ještě před Mistrovstvím světa v Rusku

Publikováno

dne

Antoine Griezmann se v rozhovoru pro francouzský web L’Equipe vyjádřil o tom, že by chtěl svojí budoucnost vyřešit ještě před startem letošního Mistrovství světa v Rusku, aby se mohl soustředit čistě jenom na šampionát, kam jedou Francouzi jako jedni z hlavních favoritů.

Griezmann byl v letním a také ještě v lednovém přestupovém okně spojován s odchodem do Manchesteru United, ovšem to se nestalo a i přestože minulý rok Barcelona jasně odmítala jakoukoliv spojitost s francouzským útočníkem, tak podle posledních novinek to vypadá právě na přestup do katalánského velkoklubu.

Pro Barcelonu je údajně 27letý útočník v tomto letním přestupovém období prioritou číslo jedna a pokud tomu tak je, velmi brzy se pravděpodobně dočkáme vzájemné dohody mezi FCB a Griezmannem (Atléticem Madrid).


„Do Ruska si přeji odcestovat s čistou hlavou. Není to o tom vědět, kde budu v příští sezóně hrát, ale o tom mít klid v duši. Když jsem šťastný, tak je vše v pořádku. Přeji si vyhrát Mistrovství světa a Ligu mistrů.“ Vyjádřil se Griezmann v rozhovoru pro francouzský web L’Equipe.

„Jsem členem týmu a preferuji vyhrávat kolektivní trofeje, před těmi individuálními. Například trofej pro nejlepšího střelce na evropském šampionátu bych vyměnil za celkové vítězství našeho týmu.“ Dodal Griezmann.

Antoine Griezmann dnes mimochodem slaví narozeniny, stejně jako barcelonský obránce Jordi Alba.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.