Spojte se s námi


Fotbal

Jak blízko je Lionel Messi k podpisu s PSG?

Lionel Messi je volným hráčem, ale nemusí tomu tak být dlouho. Velký zájem projevuje PSG, které chce argentinského kouzelníka získat co nejdříve. Kdy by mohlo k uzavření dohody dojít?

Publikováno

dne

Lionel Messi je volným hráčem, ale nemusí tomu tak být dlouho. Velký zájem projevuje PSG, které chce argentinského kouzelníka získat co nejdříve. Kdy by mohlo k uzavření dohody dojít?

V Barceloně strávil Messi celou svou hráčskou kariéru, ale pokračovat v ní už nebude. Kvůli finančním problémům Katalánců totiž nemůže prodloužit smlouvu a proto se stal volným hráčem.

Jak to tedy vypadá se zájmem ostatních klubů? O Messiho služby by se rád ucházel snad každý klub. Kdo by si nepřál, aby v jeho týmu nastoupila taková superstar? Problémem je ale to, kdo si takového hráče může dovolit. Právě proto je nejpravděpodobnějším budoucím zaměstnavatelem Paris Saint-Germain.

Messi se už údajně dokonce sešel i se současným trenérem Pařížanů, Mauriciem Pochettinem, který jednomu z nejlepších kanonýrů všech dob představil plány klubu do budoucna. Velkým plusem také je, že jsou oba Argentinci a navíc má v klubu Neymara a dalšího krajana Ángela di Maríu.

Messimu byla podle dostupných informací předložena smlouva na dva roky, s možností prodloužení o jeden rok. Díky ní by si bývalý hráč Barcelony měl přijít až na 25 milionů liber ročně.

Pařížané už letos získali Sergia Ramose, Gianluigiho Donnarummu a Georginia Wijnalduma, všechny zdarma. K tomu do Parku princů přestoupil ještě rychlík Achraf Hakimi. A i přes všechny tyto posily si PSG může dovolit podepsat dalšího špičkového hráče.

Messi už se sešel i se současnou hvězdou PSG, Neymarem, který by si opět přál, aby spolu nastoupili v jednom týmu. V minulosti spolu na Camp Nou tvořili zabijácké trio ještě společně s Luisem Suárezem a nyní by mohlo dojít k sjednocení alespoň této dvojice.

Neymar byl dokonce ochotný se vzdát svého čísla 10 ve prospěch svého kamaráda. Messi to údajně odmítl a nejspíše si vybere číslo 19, se kterým začínal v Barceloně i argentinské reprezentaci.

Představení Messiho v novém dresu teoreticky může proběhnout už v úterý. PSG si totiž na 10.8. zarezervovalo Eiffelovu věž, pomocí níž došlo například k představení přestupu Neymara nebo Zlatana Ibrahimoviče.

Pokud se vše dotáhne do konce, tak bude PSG nadcházející sezónu už tak v přetlaku velkých jmen a s Messim na tom budou ještě lépe. Bude to však stačit, aby konečně získali Pařížané vytoužený titul v Lize mistrů?

Zdroj: SkySports

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.