Spojte se s námi


Bojové sporty

Co se událo na Oktagonu? Jeden z diváků napadl Vémolu, usměrnili ho až Rittig s Cvernou

Oktagon 26 na Štvanici je již u konce, během emotivního proslovu Ondřeje Novotného se však událo něco, co bychom na turnajích nejraději neviděli. Jeden z diváků přišel dvakrát vyprovokovat Karlose Vémolu.

Publikováno

dne

Oktagon 26 na Štvanici je již u konce, během emotivního proslovu Ondřeje Novotného se však událo něco, co bychom na turnajích nejraději neviděli. Jeden z diváků přišel dvakrát vyprovokovat Karlose Vémolu, toho se zastali přísedící Ivo Rittig s Alexem Cvernou.

Oktagon 26 byl vskutku unikátním turnajem. Mohlo na něj po velmi dlouhé době přijít velké množství lidí, kteří si celý turnaj dozajista užili.

Během emotivního proslovu Ondřeje Novotného po výhře Miloše Petráška se však stalo něco, co bychom na podobných akcích nejraději neviděli.

Jeden z diváků totiž přišel ke Karlosu Vémolovi a šťouchl ho do brady. Na tom by nebylo zas tak nic strašného a nikdo na to ani nebral velký zřetel.

Daný člověk se však chvíli poté vrátil a snažil se Vémolu vyprovokovat. To se mu však již nepovedlo, jelikož se do něj pustili Ivo Rittig s Alexem Cvernou.

„Odstrčil jsem ho. On se otočil a ohnal se po mně, ale to už ho vedle chytil Rittig. A to už jsem si nenechal líbit vůbec. Nechtěl jsem, aby se s ním Rittig nějak tahal, navíc tam seděla i těhotná Lela a já nemohl dopustit, aby na ni spadli. Tak jsem po něm vystartoval, ale to už ho tahali odtamtud pryč. A ještě že tak,“ řekl Cverna v rozhovoru pro Kaocko.

Vše tak nakonec vyřešila pořadatelská služba, která útočníka odtáhla pryč. Vémola je nyní zraněn, pokud by jej však daný člověk udeřil podruhé, nemusel by útočník dopadnout dobře.

Zdroj: Kaocko

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.