Spojte se s námi


Hokej

Extraliga v kostce: Vítkovice loví na severu, draky hledejte v Beskydech. Vary vyhlašují konkurz na maskota

Léto, slunce, voda, pláž, odpočinek. Takhle vypadá léto běžného smrtelníka. Jenomže hokejoví fanoušci jsou lidé z trochu jiné sorty. Netrpělivě čekají a odpočítávají poslední dny, kdy se zase vydají do arén na hokejové bitvy.

Publikováno

dne

Léto, slunce, voda, pláž, odpočinek. Takhle vypadá léto běžného smrtelníka. Jenomže hokejoví fanoušci jsou lidé z trochu jiné sorty. Netrpělivě čekají a odpočítávají poslední dny, kdy se zase vydají do arén na hokejové bitvy. Už se jim to blíží, nicméně musí ještě stále pár týdnů kousat okurkovou sezonu. Alespoň je tady další rychlý přehled!

  • Vítkovice hlásí další posilu! Tentokrát se rozhodli Ostravané rozhodit sítě v severských vodách a na zkoušku přivítali čtyřiatřicetiletého finského útočníka Mikko Lehtonena. Ten má za sebou bohatý hokejový životopis. Zahrál si ve Švýcarsku, Maďarsku, Francii, ale okusil taky KHL. Na své listině má navíc rodák z Espoo dva starty v NHL za Boston Bruins. Jeden háček tady však je. Poslední ročník finský útočník hokejově vynechal. Tak uvidíme.
  • Po stopách draka. Nedávno vyzývali Oceláři své fanoušky, aby se s nimi vydali na jeden z největších beskydských vrcholů, nyní lákají na další. Tentokrát si však ve fanshopu připravili nálepkové album. Účelem celé výzvy je, aby fanoušci zdolali celkem dvanáct beskydských vrcholů. Při objednávce v chatě pak stačí požádat obsluhu o dračí samolepku, na které je zobrazena část mistrovského plakátu. Jakmile fanoušci zdolají všech dvanáct vrcholů, v albu si budou moci složit plakát úřadujících mistrů.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=213182684144997&set=a.124066669723266&type=3
  • Kometa Brno zatím trénuje na ledě bez svých dvou nenahraditelných hráčů. Stanislav Svozil, jenž byl čerstvě draftován Columbusem z 69. pozice, si plní své reprezentační povinnosti. Naopak už hotový kanonýr Peter Mueller by se měl připojit k týmu během týdne. Hlavní kouč Jiří Kalous před pár dny médiím sdělil, že by rád ještě doplnil kádr. „Monitorujeme trh. S jedním obráncem jsme v kontaktu a je to otevřené,“ prozradil Kalous pro Brněnský Deník. Jméno ale nechtěl specifikovat. Každopádně by se jednalo už o desátou posilu Komety.
  • Bílí Tygři se letos rozhodli výhradně pro on-line prodej permanentek. Přesto řada fanoušků volala po tom, aby si mohli tuhle kartu zakoupit také fyzicky. Klub nakonec vyšel těmto fanouškům vstříc. Od 29. do 31. mohou využít možnost si permanentku koupit na Rotundě v areálu Home Credit Areny.
  • Pokud jste extravagantní typ člověka a sháníte nějakou sranda brigádu v okolí Karlových Varů, pak je tady pro vás ideální možnost! Klub HC Energie Karlovy Vary hledá do svého týmu člověka, který se v domácích zápasech navlékne do kostýmu maskota Varana.

Zdroj: Tipsport Extraliga

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.